Vrijdag 27 September zijn wij gesloten i.v.m. een Teambuilding dag. Online bestellingen worden na het weekend verwerkt.

Ladderklemmen

https://www.orionautomotive.com/web/image/product.template/4346/image_1920?unique=99634b4 InStock

EAN: 8423443410434

€ 75,00 excl. BTW € 90,75 incl. BTW 75.00 75.0 EUR € 75,00 excl. BTW
€ 0,00
Not Available For Sale
  • Materiaal
  • Kleur

Deze combinatie bestaat niet.

Notitie Deze ladderklem past niet op onze zwarte aluminium imperialen.

Materiaal: Kunststof
Kleur: Zwart
Past op alle voertuigen.

Het ontwerp van de fittingen van de CRUZ Ladder Clamp is speciaal bedacht om ervoor te zorgen dat de ervaring van de professionele gebruiker bij het laden en vervoeren van ladders gemakkelijk, snel, veilig en ergonomisch is. Op deze manier kunnen de professionele gebruikers hun tijd besteden aan wat echt belangrijk is.

De structuur is gemaakt van een speciaal composiet van versterkt kunststof materiaal (PA met glasvezel) dat het een mengsel van stijfheid geeft, voor totale veiligheid (crashtest), en flexibiliteit, om de ladders niet te beschadigen tijdens het laden en transport. Het innovatieve ontwerp van de mechanismen maakt snelle montage van de meeste ladders mogelijk.

De laad- en montagetijd van de ladder is minder dan 2 minuten de eerste keer dat het wordt gebruikt en minder dan 30 seconden bij daaropvolgende keren (bij het vervoeren van dezelfde ladder).

De CRUZ Ladder Clamp is compatibel met de meeste dakdragers en dakdragers op de markt. Het beveiligingssysteem met geïntegreerde antidiefstalsloten beschermt de vervoerde ladders tegen diefstal. De CRUZ Ladder Clamp kan tot 3 laddersecties bevestigen, met elk een breedte van maximaal 44 centimeter.

Dit product past op alle types voertuigen.